Curlingbaan bij QMusic met Campina

Merkactivatie  |  04 tot 17 Feb, 2022

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2022, hebben wij onze professionele curlingbaan volledig mogen personaliseren, en op het dak van QMusic mogen plaatsen. Hier heeft Domien heeft samen met TeamNL de QMusic & Campina curlingcompetite gehouden!
QMusic Curlingbaan

Een gepersonaliseerde curlingbaan op het dakterras van QMusic!

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2022 heeft QMusic in samenwerking met Campina een curling competite gehouden waarop Domien het opnam tegen de sporters van TeamNL.

Hoe wij de curlingbaan volledig hebben kunnen personaliseren

Wij hebben de curlingbaan voorzien van ruim 19 m2 geprint vloervinyl, dat we volledig rondom de hele curlingbaan hebben gelegd. Voor een mooie achtergrond tijdens de curlingbaan is er een geprinte banner op het begin van de curlingbaan geplaatst. Daarnaast hebben alle deelnemers van de curling competite een eigen, gepersonaliseerde curlingsteen gehad. Uiteraard hebben onze eigen vormgevers voor alle ontwerpen gezorgd! 

Wat het hele project nog spannender heeft gemaakt is het weer en de locatie van de curlingbaan; net voor de grootste storm van 2022, en op het dakterras op de 5e verdieping! Daarom hebben we extra goed gezorgt dat alles gedurende de twee weken goed op zijn plek blijft.

 

  • 1.1 Miljoen mensen bereikt
  • Volledig gepersonaliseerde curlingbaan
  • Een echte curling ervaring gecreëerd
ook merkactivatie tekst1
Ricardo YP-Events Sales

Neem contact op met Ricardo!

Bekijk andere projecten

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk ook eens onze andere projecten, of check onze social media!

Meer projecten