MGA: Champy on Tour

Merkactivatie  |  11 november, 2022

Tijdens Champy on Tour hebben wij de 3 topmerken van MGA entertainment mogen promoten; Rainbow High, Na! Na! Na! Surprise, en L.O.L. Surprise!. Met een levensgrote Rainbow High poppendoos, L.O.L. Surprise! prijsmachine en mega Cozy van Na! Na! Na! Surprise hebben wij voor een unieke shopbeleving mogen zorgen.
MGA champyontour lolrainbowhighnanana

Merk promoties met een unieke beleving voor MGA Entertainment

In samenwerking met MGA Entertainment hebben wij 3 unieke pop-up, instore merkactivaties mogen maken voor Champy on Tour 2022. Op 1 & 2 oktober hebben wij deze promoties mogen inzetten in ToyChamp Rotterdam, en 5 & 6 november in ToyChamp Breda.

L.O.L. Surprise!

Om L.O.L. Surprise! op een manier te promoten waarbij kinderen de kans kregen om de producten van het merk te winnen, hebben wij de ‘Hit & Win’ prijsmachine ingezet. Deze machine hebben we volledig gepersonaliseerd met geprinte stickers en kleuren van L.O.L. Surprise!. Naast de prijsmachine zelf hebben we een grote achterwand om de machine heen gebouwd, die als doel had een eyecatcher met het merkgevoel te worden voor de actie. De merkpromotie van L.O.L. Surprise! hebben we direct na Champy on Tour ook als pop-up instore promotie mogen inzetten bij de Intertoys.

Rainbow High

De merkactivatie voor Rainbow High was een leuke uitdaging, waarbij we uiteindelijk een heel unieke merkbeleving hebben gecreëerd, waarbij alles op maat is gemaakt. Een levensgrote Rainbow High poppendoos als fotomoment, een professionele make-up stand, en dat alles in de luxe high school look van Rinabow High!

Na! Na! Na! Surprise

Voor Na! Na! Na! Surprise hebben naast het confetti ballonnen spel, een 2 meter hoge fluffy wand mogen ontwikkelen in samenwerking met EuroCrea. De mega fluffy is volledig op maat gemaakt voor Na! Na! Na! Surprise op basis van de fluffy sleutelhangers, daarmee hebben we het zachte, gevoelige en schattige van het merk aan de consumenten laten zien, en voelen.

 

  • Mega Fluffy/Cozy wand Na! Na! Na! Surprise
  • L.O.L. Surprise! Hit & Win machine volledig gepersonaliseerd
  • Levensgrote poppendoos Rainbow High
  • Unieke merkbeleving voor 3 topmerken

Meer weten over onze merk promoties?

Ricardo YP-Events Sales

Neem contact op met Ricardo!

Bekijk andere projecten

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk ook eens onze andere projecten, of check onze social media!

Meer projecten