Wij zijn Young Professionals Events

Wat in 2005 begon met het verhuren van een springkussen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professionele speler in de markt met een creatief, origineel en exclusief assortiment attracties, activiteiten en decoraties op maat. Een creatief team dat bij elke samenwerking nét even wat verder gaat op het gebied van service, kwaliteit en mogelijkheden; wij creëeren en realiseren spraakmakende merkactivaties, evenementen en promoties op maat voor merken, bedrijven en winkelcentra. Met 16 jaar ervaring in de attractie wereld produceren wij té gekke, exclusieve attracties die gepersonaliseerd kunnen worden!

Ons verhaal, in het kort, tot zo ver

In 2005 zijn wij begonnen met het verhuren van springkussens en attracties. Binnen een aantal jaar is dat uitgegroeit tot een groot assortiment aan attracties en activiteiten.

Al snel kwamen er grote merken als McDonalds, RTL Telekids en Comedy Central met projecten die ons uitdaagde en ons introduceerde aan de wereld van merkactivaties en promoties.

Naast de grote merken kwam ook winkelcentrum Gouweplein met de uitdaging of wij met leuke activiteiten en evenementen het winkelcentrum op de kaart konden brengen… inmiddels zijn wij te vinden op winkelcentra in het hele land!

Young Professionals Events Team begeleiders
Referenties

Inmiddels werken wij voor de grootste bedrijven & winkelcentra…

Wij zijn te vinden op het dak van QMusic, op TV bij RTL, bij de evenementen van Comedy Central, en in je favoriete winkelcentrum!

…en hebben wij exclusieve licenties van de bekendste internationale merken

Wij zijn exclusieve partner van Nickelodeon voor evenementen in Nederland. Daarnaast staan wij bovenaan het contactenlijstje van MGA voor merkactivaties van Little Tikes, L.O.L. Surprise! en Rainbow High.

Merken met exclusieve licentie

Het team dat alles mogelijk maakt

Ons team met Young Professionals zorgt dat de mogelijkheden eindeloos zijn, en de uitvoering perfect is. Ons team heeft de juiste kennis en ervaring om je in elk aspect te ontzorgen, van de organisatie tot de communicatie en vormgeving.

Naast on team op kantoor hebben wij ook een enthousiaste club die klaar staat om evenementen en merkactivaties te begeleiden!

Ricardo van Vliet
Ricardo

Sales, offerte’s en babbeltjes met klanten. Ricardo is het gezicht van Young Professionals Events.

Denis Wojcik
Denis

Denis verzorgt het creatieve gedeelte; vormgeving, website & marketing campagnes.

Menno
Menno

Menno zorgt voor de orde in het magazijn, de logistiek en ondersteunt bij de planning.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of wil je ons team beter leren kennen? Kom gezellig langs en maak kennis met Young Professionals.

Ricardo YP-Events Sales

Of bel direct met Ricardo