Coenecoop College: schooljaar 2022 aftrap

Evenement  |  31 augustus, 2021

Een bijzondere aftrap van het schooljaar van de studenten van het Coenecoop College in Waddinxveen! Een voetbalveld vol attracties, een gezellig Food court, en het allerbelangrijkste: spring letterlijk het schooljaar in, van maar liefst 60 meter hoogte met de SkyJump!

Een spectaculaire schooljaar kick-off!

Het Coenecoop College heeft YP-Events gevraagd het schooljaar van 2022 op een unieke manier af te trappen. Daarvoor hebben wij op het hele voetbalveld van A.S.W. een gigantisch pakket aan leuke attracties neergezet. Zo konden de studenten over de kop fietsen in de Space-bikes, Sumo worstelen, verschillende soorten wipe-out activiteiten doen, hun klimvaardigheden testen op de Speleobox Klimmuur, of springen vanaf 60 meter hoogte vanuit de Sky-Jump!

Het schoolfeest was een groot succes, dat we hopelijk in de aankomende jaren nog eens mogen organiseren! Ons creative team heeft voor mooie foto’s gezorgt tijdens het evenement. Ook de aftermovie was voor dit evenement een must, daarom hebben wij Ruben ingezet om de hele kick-off te filmen en daar een stoere aftermovie van te maken! Meer weten over de basisschool, kids-versie van dit evenement? Bekijk eens ons schoolreisje op school!

 

  • 1.1 Lasergamen met de hele klas
  • Jezelf 7 meter over de kop fietsen in de Space Bikes
  • Spectaculaire Klimmuur en Mobiel Klim Parcours
  • Wipe Out games
  • Heerlijk ‘chillen’ bij de Food Court

Ook zo’n vet evenement organiseren?

Ricardo YP-Events Sales

Neem contact op met Ricardo!

Bekijk andere projecten

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Bekijk ook eens onze andere projecten, of check onze social media!

Meer projecten